Микс за пълнени чушки

Начин на приготвяне:
Задушаваме нарязания на ситно лук, добавяме каймата и оставяме да се запържи добре.

Пикантна подправка 50 гр.

Особено подходяща за кайма, обработка на сурови меса, както и за всички видове ястия на които искате да придадете традиционния български вкус

Подходяща за по–тежки червени меса, кайма, слага се в ястията в началото на приготовлението, а не в края, както по–голямата част от подправките

Микс за ребърца

Джоджен 15 гр.

Да се върнем към основните закони в кулинарията - агнето ще избяга, ако не го подправите щедро, а бобът със сигурност няма да Ви се услади...
Особености: Притежава спазмолитично, местно обезболяващо и антисептично действие, предизвиква разширявяне на коронарните кръвоносни съдове; има широк спектър на приложение – както в сладкарството - при подправяне на плодови салати, декорация на торти, ароматизиране на шейкове, на алкохолни и безалкохолни напитки, сосове, така и в солената кухня – особено при варивата – фасул, агнешко месо, сарми.

Сушен чесън 10 гр.

Функционален, независимо от сезона. За ценителите на този чудесен афродизиак, предлагаме в грамаж достатъчен за 2-3 ястия. Вземете пример от французите...
Подходяща за:
общопризнат народен лек против грип, подобрява състава на кръвта, предотвратява образуването на тромби, има значителни дезинфекциращи свойства; прибавя се към различни ястия от зеленчуци – тиквички, патладжани, домати, както и риба, карантия, сосове; препоръчително е да не се пържи в мазнина, тъй като загубва много от свойствата и аромата си, а да се добавя накрая към блюдото;

Кетъринг опаковки

Фирмата разполага и с кетъринг опаковки, подходящи за ресторанти, заведения за хранене, детски градини и кухни. Подправките са опаковани в газонепропускливо фолио, което съхранява аромата и вкусовите качествата на подправките, лесно е за съхранение и транспортиране.

 

Анасон

Анасонът е от семейството на целината и магданоза. Анасонът е една от най - старите известни на човечеството подправки. Използва се и за медицински цели.
В кулинарията се използват като подправка плодовете и листата му. Използват се умерено, тъй като имат силен, наситен аромат. От него се извлича сладкото и силно ароматно анасоново масло, използвано като подправка за сладкиши и напитки (мастика и анасонлийка, гръцкото узо, френските Pastis, Pernod, Rikard, испанската Ojen, италианската Anesone, арабската Arrak, мексиканската Atole). Листата се използват като подправка за някои салати.